Bevándorlási ügyvéd a floridai Sarasotában

A mi ügyvédi irodánk több mint 15 év tapasztalattal rendelkezik. Segítségére lehetünk megérteni a bevándorlási folyamat bármelyik részét.

Anthony Olson, P.A. ügyvédi irodaról

Megosztom ezt az weboldalt  

Bevándorlási ügyvéd a floridai Sarasotában

A cég, amely segítséget nyújt az amerikai álom eléréséhez

Kevés olyan titokzatos és bonyolult dolog van, mint a bevándorlási ügyek. A bevándorlás olyan jogterület, amelyet a politikusok előszeretettel saját tetszésük szerint alakítgatnak, a bevándorlási tisztviselők pedig a kívánt végkimenetelnek megfelelően értelmeznek. A változó jogszabályi környezet és jogértelmezés nagy zavart, bizonytalanságot szülhet. Lehet, hogy célja, bevándorlási álma nagyon távolinak, elérhetetlennek tűnik, de ha hozzáértő, nagytudású sarasotai bevándorlási ügyvédet bíz meg, ez nagyban hozzájárulhat saját amerikai álma beteljesüléséhez.

Sokan sokféle okból keresik fel cégünket – nincs két egyforma ügy. Éppen ezért soha sem ügyszámként vagy dossziéként kezeljük az ügyfelünket. Időt szakítunk rá, hogy megértsük, honnan, milyen személyes háttérből jön, és milyen tervei, álmai vannak az amerikai életére nézve. Saját és múltbeli ügyfeleink tapasztalatára alapozva biztonságos, sikeres pályán vezetjük végig, hogy az Egyesült Államokban megvalósíthassa a vízummal és bevándorlással kapcsolatos céljait – sikeresen, kellemetlen meglepetések nélkül kezdhesse el új életét. Nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink megfelelő tájékoztatására, mégpedig nem csupán a bevándorlás folyamatával, hanem az amerikai élettel kapcsolatban is.

Amire ügyfelünkként számíthat:

· Büszkék vagyunk az angol, kínai, cseh, francia, német, magyar és spanyol ajkúak számára elérhető többnyelvű ügyvédi praxisunkra.

· Az ügyvéd–ügyfél kapcsolatot mindig a kölcsönös bizalomra alapozzuk. Tudjuk, hogy ügyfeleink személye és ügye osztatlan figyelmet érdemel.

· Cégünk ügyvédje több mint 15 évnyi jogi tapasztalattal rendelkezik, és büszke tagja az amerikai bevándorlási ügyvédek szervezetének (American Immigration Lawyers Association – AILA).

· Mindegyik ügyet személyes odafigyeléssel intézzük; ügyfeleinket az ügyüket érintő valamennyi apró lépésről tájékozatjuk.

Beszélünk az Ön nyelvén is. Hívja a sarasotai bevándorlási ügyvédet a +1 (941) 362-7100-as telefonszámon, és kérjen bizalmas elbeszélgetést!

Bevándorlási lehetőségek: az általunk kezelt ügyek

A hatékony bevándorlásjogi tanácsadás az ügyfél személyes, szakmai helyzetéből indul ki, és az amerikai életet, munkát és nyugdíjas kort érintő hosszú távú célok köré épül fel. A sokféle potenciális vízum- és zöldkártya-lehetőségből az adott helyzethez és célokhoz általában csak néhány illeszkedik. A sikeres jogi tanácsadás egyik elengedhetetlen része a stratégiai tervezés. Ezzel lehet biztosítani, hogy mind az Ön, mind hozzátartozói szükségletei hosszú távon be legyenek töltve.

Számos bevándorlási ügyben segíteni tudunk, ezek közé tartozik például:

· Munkavállalói vízumok

· Sportolói és szórakoztatóipari vízum (P-1)

· Munkavállalói zöldkártya

· Nemzetközi menedzser zöldkártya (EB-1C)

· Különleges szakmai képesség (EB-1A)

· Befektetői zöldkártyá (EB-5)

· Befektetői vízum (E-2)

· Cégalapítás

· Családi bevándorlás

· Jegyestársi vízum

· Zöldkártya bántalmazott házastárs vagy özvegy számára

· Állampolgárság

Kérdése van a bevándorlási lehetőségeivel kapcsolatban? Hívja a +1 (941) 362-7100-as számot még ma!

Többféle bevándorlási lehetőség közül választhat. Sarasotai bevándorlási ügyvédünk készséggel áll rendelkezésére, hogy szívvel-lélekkel élhessen a lehetőségekkel. Bármennyire is összetettnek tűnik az ügye, tájékoztatni tudjuk a lehetőségeiről. Meg tudjuk határozni a lehető legjobb kimenetellel járó utat. Akár rövid távú amerikai munkavállalás a célja, akár hosszú távon szeretne itt élni, felmérjük jelenlegi helyzetét és olyan megoldást keresünk, amellyel a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban valósíthatja meg álmait.

Készen áll rá, hogy az Ön ügyét is elindítsuk? Vegye fel velünk a kapcsolatot a +1 (941) 362-7100-as telefonszámon még ma!

IRODÁNK NEM CSUPPÁN CSAK SZERTEÁGÁZÓ NYELVISMERETTEL RENDELKEZIK,

Hanem elősegiti klienseinek
Problemainak megoldását is.

Érdeklődésem elküldése

Tony Olson nem csupán rátermett bevándorlási ügyvéd, hanem ügyfelei elkötelezett támogatója is egyben!

Majid Poshtan (iráni származású EB-5 bevándorló)

Új életet kezdhettünk az USA-ban – és ezt Anthony Olsonnak köszönhetjük.

Mitesh Patel (indiai származású EB-5 bevándorló)

Tony és a csapata egyszeruen a legjobbak abban, amit csinálnak.

J.J.H. és P.H. (Fülöp-szigeteki EB-5 bevándorlók)

Szeretném szívbol megköszönni önnek az értem való fáradozásait, és magam is jogász lévén legnagyobb elismerésemet kifejezni pontos és alapos munkája miatt.

M.D. (dél-afrikai származású EB-5 bevándorló)

Hála önnek, aki soha nem adta fel, soha nem akart semmi megkérdojelezhetot tenni, és mindig a legjobb érdekünket tartotta szem elott, sikerült lépésrol-lépésre elorébb jutnunk.

Bettina és Remo (német származású E-2 befektetok állandó letelepedési engedéllyel)

A legjobb szívvel ajánlom mindenkinek Tony Olson bevándorlási ügyvédet, aki rendkívüli hozzáértéssel kezeli a különleges szakmai képességgel bíró külföldiek (Alien of Extraordinary Ability) EB-1A zöldkártya-igénylését. Az én kérelmemet a benyújtástól számított hetedik napon jóváhagyták anélkül, hogy további adatokat kértek volna be tőlem.

Cathy S.
Értékelések

Hogyan segíthet Önnek az Anthony Olson ügyvédi iroda

Sok leendő bevándorló számára jobb, ha olyan bevándorlásügyi csapattal tud együttműködni, akik a letelepedési jogszabályok útvesztőjében saját anyanyelvén tudják végigvezetni. Anthony Olson és csapata több nyelven beszél. Saját tapasztalatokkal is rendelkezik azzal kapcsolatban, hogy mit jelent idegen országba költözni. Örömmel tapasztalja majd, hogy a bevándorlási és letelepedési lehetőségeit, kérdéseire a választ az ügyvédi iroda egyenes, szerény stílusban, hozzáértéssel és ügye kimenetele iránt személyes érdeklődéssel vitatja meg, kommunikálja.

Számos jogi ügyben segíteni tudunk, ezek közé tartozik például:

Olyan ügyvédcsapatot válasszon, amellyel megvalósíthatja amerikai bevándorlási terveit

Kapcsolatunk ügyfeleinkkel a bizalomra épül. Tisztában vagyunk vele, hogy Amerikára – ideiglenesen vagy véglegesen – új hazájukként tekintenek. A tőlünk telhető legjobb tudással szeretnénk céljaik elérésére, azaz az egyesült államokbeli letelepedésre és munkavállalásra segíteni őket. Ha bizalmasan szeretne valakivel beszélni saját ügyéről, még ma lépjen velünk kapcsolatba!

Bevándorlási blog és az irodank legújabb hirei

12-Apr-2017

Lifting of Trump's hiring freeze is good news for EB-5 investors

NPR reports that President Trump has lifted the freeze that he had previously placed on the hiring of federal workers. Click here to view that news ...
05-Feb-2017

Status of Trump's executive order banning citizens of seven countries

It has been a very momentous week as Americans and the rest of the world have tried to make sense of the ramifications of one of Trump's executive orders on ...
24-Jan-2017

USCIS's Proposed EB-5 Required Investment Amount Increase On Hold For Now

Just to update you on USCIS's proposal to increase the minimum required investment amounts under the EB-5 program, immediately upon taking office, President Trump ...
Összes blogbejegyzések
Hivjon minket ma!
+1 (941) 362-7100

Anthony Olson, P.A. - Bevándorlási Ügyvédi Iroda
2020 Cattlemen Road, Suite 100, Sarasota, FL 34232 Térkép megtekintése 
Telefon: +1 (941) 362-7100 
Weboldalunk címe: http://www.immigrationvisausa.com/ 
© 2017 Minden jog fenntartva 

Adatvédelmi irányelvek | Weboldalunk feltérképezése

A Bevándorlási Ügyvéd, Florida/Ügyvédi Iroda honlap csak általános információt tartalmaz. A honlapon, valamint a kapcsolódó oldalakon, dokumentumokban, kommentárokban, e-mailekben és egyébb közleményekben foglaltak nem tekinthetők jogi tanácsként valamely személy vagy eset vonatkozásában. A honlapon lévő információ megtekintése, megszerzése nem jelent semmiféle ügyvédügyfél kapcsolatot mindaddig, amíg ügyvédi irodánk nem kap megbízást.

ENGLISH
DEUTSCH
ESPAÑOL
FRANÇAIS
ČESKY
MAGYAR
中文
EN
DE
ES
FR
CS
HU
ZH