Mi vagyunk az ön bevándorlási ügyvédi irodája

RólunkReferenciákKapcsolat
Megosztom ezt az weboldalt  

Referenciák

Tony Olson nem csupán rátermett bevándorlási ügyvéd, hanem ügyfelei elkötelezett támogatója is egyben!

Amikor elkezdtem tervezgetni, hogy emigrálok az USA-ba, rá kellett jönnöm, hogy milyen nagy szükségem van egy ügyes, hozzáértő és becsületes bevándorlási ügyvédre. Nem akartam magam intézni az ügyem, mert tudtam, hogy elég csak egy apró hibát vétenem, és máris hónapokkal elhúzódhat, vagy akár végképp kudarcba is fulladhat. Abban tehát már biztos voltam, hogy ügyvédre lesz szükségem, de fogalmam sem volt, hogy kihez fordulhatnék bizalommal. Zavarónak találtam és kívül esett a komfortzónámon, hogy egy idegen kezébe tegyem a jövőm, a pénzem és a reményeim.

Végül arra jutottam, hogy négy kritérium alapján fogok ügyvédet választani. Először is, csakis olyasvalakit fogok megbízni, aki alaposan és türelmesen átbeszéli velem az ügyemet. Másodszor elvártam, hogy az illető rám bízza az EB5 Regionális Központom (EB5 Regional Center) megválasztását. Harmadszor azt is feltételül szabtam, hogy mérlegelni tudja az általam választott befektetést, és meg tudja ítélni, hogy mekkora esélyem van a bevándorlási engedély megszerzésére. Negyedszer pedig azt is kikötöttem magamban, hogy leendő ügyvédem pártfogoljon és támogasson a Regionális Központtal folytatott tárgyalás során. Büszkén mondhatom, hogy helyesen döntöttem, amikor Tony Olsont és csapatát bíztam meg az ügyemmel, miután meggyőződtem afelől, hogy az általam szabott feltételek mindegyikét teljesíti.

Tony az egész eljárás során komolyan vette az ügyemet, és az EB5 Regionális Központommal való első tárgyalástól kezdve egészen az Abu Dhabii amerikai nagykövetségen történt meghallgatásomra való felkészülésig nagyfokú hozzáértésről és pontosságáról tett bizonyságot. Soha nem felejtem el a követségi meghallgatást megelőző telefonbeszélgetésünket és utolsó tanácsait, melyek magabiztossá tették fellépésemet. Tony a lehető legnagyobb odafigyeléssel töltötte ki az I-526-os kérelmemet, és tökéletes pontossággal támogatott a kísérő dokumentációm, valamint a tőkeforrásom igazolásának elkészítésében. Tony világosan elmagyarázta, hogy miként kívánja kezelni az esetleges problémákat, amelyek megnehezíthetik a kérelmem elfogadását – például a fiam életkorát, aki akkor csaknem 21 éves volt. Hozzáállásának köszönhetően folyamatosan úgy éreztem, mintha az én ügyem volna számára a legfontosabb. Telefonhívásaimra és e-mailjeimre kivétel nélkül minden alkalommal azonnal reagált. Kérdéseimre időben és érthetően válaszolt. Soha nem fogom elfelejteni az Abu Dhabii amerikai nagykövetség bevándorlásügyi tisztségviselőjének pozitív megjegyzéseit az aktám hiánytalanságával kapcsolatban.

Családommal problémamentesen le tudtunk telepedni az Egyesült Államokban, Tony és a csapata pedig jelenleg az I-829-es kérelmemen és azon dolgozik, hogy a feltételes zöldkártya helyett állandó zöldkártyát kaphassak. Tonynak köszönhetően úgy érezhetem, hogy szívesen látnak az Egyesült Államokban. Elsősorban az iráni honfitársaimnak való segítés szándékával írtam le a tapasztalataimat. Tudom, milyen nehéz elegendő pénzt félretenni ahhoz, hogy valaki EB-5 bevándorlási vízumot igényelhessen és végig tudja csinálni a bonyolult bevándorlási procedúrát. Kötelességemnek érzem, hogy másokkal is megosszam a Tonyval való együttműködés során szerzett pozitív élményeimet. Családunk Egyesült Államokbeli letelepedését illetően sok a bizonytalan tényező, de Tonynak hála eggyel kevesebb miatt kell aggódnom, ez pedig a Szövetségi Bevándorlási Hivatal (USCIS) előtt lévő ügyünk. Jogi kérdésekben a jövőben is egyedül és kizárólag Tony ügyvédi segítségét kívánom igénybe venni, akit őszinte barátnak is tekintek, és akinek új bevándorlóként minden tanácsát megfogadom.

Majid Poshtan (iráni származású EB-5 bevándorló)

Új életet kezdhettünk az USA-ban – és ezt Anthony Olsonnak köszönhetjük.

Családommal már évek óta fontolgattuk, hogy új életet kezdünk Amerikában, és arra jutottunk, hogy az EB-5 befektetői zöldkártya lehet a legjobb módja álmaink megvalósításának. Feleségemmel szerettünk volna jó életminőséget és jobb oktatási lehetőségeket biztosítani fiunk számára. Számos Regionális Központ kínál EB-5 befektetési lehetőséget, de az interneten fellelhető információk alapján nem tudtunk megítélni, hogy melyik mennyire sikeres. Nehéz feladat volt kigyűjteni a befektetési célból számunkra szóba jöhető Regionális Központokat.

Ahogy tovább kutakodtunk, rájöttünk, hogy szükségünk lesz egy bevándorlási ügyvédre, aki megérti az ügyünket, és megfelelően képviseli a jogainkat. Egy magasan kvalifikált személyben gondolkodtunk, akire maximálisan ráhagyatkozhatunk, és teljes egészében rábízhatjuk Amerikába költözésünket.

Több bevándorlási ügyvédet is ajánlottak, és többségükkel fel is vettem a kapcsolatot. Egyesek közülük elérhetőek voltak ugyan, de nem rendelkeztek elegendő tapasztalattal, máshol pedig olyan nagy cégekről volt szó, hogy komoly kihívást jelentett elérni őket vagy munkatársaikat, az pedig még nagyobbat, hogy válaszra is méltassanak. Az ügyvédek többségét először e-mailben kerestem fel, és Anthony Olson (Tony) azonnal válaszolt a kérdéseimre. Egy útmutatót is kaptam tőle, amely nagyvonalakban tájékoztatott az EB5 befektetői programmal kapcsolatban, és felhívta rá a figyelmem, hogy mi mindent érdemes mérlegelni, mielőtt beruháznék egy megfelelő Regionális Központba.

Elmondtam neki, hogy melyik két Regionális Központban gondolkodom, mire ő felvilágosított azzal kapcsolatban, hogy melyiknek mik az erősségei és mik a gyengeségei, majd javaslatot tett arra nézve, hogy melyik projektet lenne érdemes választanom bevándorlási szándékunk sikere végett. Különös hangsúlyt fektetett arra, hogy a Regionális Központ munkahelyeket teremtsen, mivel ez nagyban meghatározza, hogy a későbbiekben feloldják-e majd a zöldkártyám feltételességét, és kapok-e állandó letelepedési engedélyt.

Tony a levelezést követően felhívott, és türelmesen elmagyarázta a befektetéssel és a bevándorlási eljárással kapcsolatos különböző szempontokat és tényezőket. Ezzel a gesztussal győzött meg végképp afelől, hogy érdemes őt megbíznom, és úgy éreztem, hogy szoros kapcsolat alakult ki köztünk. Biztos voltam abban, hogy érti a szükségeimet és az elvárásaimat, és bátran ráhagyatkozhatok ebben a nagyon fontos, sorsfordító döntésemben.

Tony velem szorosan együttműködve igyekezett megérteni a helyzetemet, hogy előkészíthesse a kérelmem, és mindvégig csak egy telefonhívásba vagy e-mailbe került elérnem őt. Ez idő alatt üzleti úton az USA-ba utaztam és feltétlenül találkozni akartam Tonyval Sarasotában. Igazi élmény volt megismernem őt és Paul Marchon-Arnaud nevű kollégáját. Rendkívül megnyugtató volt a tudat, hogy helyes döntést hoztam, amikor ezekre a nagyszerű, barátságos, együttérző, megértő és türelmes emberekre bíztam az ügyemet.

A legtöbb kérdést személyesen beszéltük át, és kérelmem még azelőtt beadásra került, hogy hazautaztam volna az Egyesült Államokból. Egy olyan országból származom, ahol nem túl egyszerű és egyenes az ügymenet, Paul és Tony azonban időt és fáradságot nem sajnálva igyekeztek megérteni a vállalkozásaim különböző vetületeit. Gyakran egyeztetettek velem a részletekről, és minden megbeszélés egyszerűen és barátságos hangvételben zajlott.

Kérelmem végül jóváhagyásra került, így a következő lépésben meghallgatásra hívtak a konzulátusra. Mint mindig, Tony e-mailben most is részletes tájékoztatást küldött, hogy segítse a meghallgatásra való felkészülésemet, ezt követő telefonos megbeszélésünk alkalmával pedig minden kérdésemmel és kétségemmel kapcsolatban pontos felvilágosítással szolgált. Bevándorlói vízumkérelmünket jóváhagyták, és a befektetésemtől számított két éven belül az USA-ba költöztünk.

Kimondhatatlan hálával tartozom Tonynak kérelmünk jóváhagyásáért, a vízumunk kiállításáért és a lehetőségért, hogy új életet kezdhettünk az Egyesült Államokban. Ez egy sorsfordító esemény volt a családom számára, amit sosem fogunk elfelejteni. Tony segítségével valóra válthattam az álmaimat, ez pedig szavakkal leírhatatlan érzéssel tölt el. Ő valószínűleg nem is tudja, hogy a változás, amit neki köszönhetünk, számunkra magát az életet jelentette. Nagyon köszönjük, Tony! Isten áldja önt kedves családjával együtt! Ezenkívül a legjobbakat és további sok sikert kívánunk önnek és kiváló csapatának a jövőre nézve!

Mitesh Patel (indiai származású EB-5 bevándorló)

Tony és a csapata egyszeruen a legjobbak abban, amit csinálnak.

Amikor elkezdtük kutatni a lehetőségét, hogy miként igényelhetnénk EB5 vízumot, alaposan utána kellett olvasnunk, hogy mit lenne a legcélszerűbb tennünk. Szerettük volna megtalálni a legstabilabb Regionális Központot, és kerestük a legjobb ügyvédet. Azok közül, akiket ajánlottak, Tonyt találtuk a legmegfelelőbbnek logikus munkamódszere, folyamatközpontú hozzáállása, aprólékossága és az ügyfelei irányában tanúsított odafigyelése miatt.

Mindjárt az elején személyesen felkerestük floridai irodájában, és már az első beszélgetésünk megnyugvással töltött el bennünket. Mi egy mozaikcsalád vagyunk, és Tony tudta, hogyan kezelje úgy a családunk egyes tagjainak aggályait, mint az egész család közös ügyét. Nagyra becsültük bölcs tanácsait és azt is, hogy mindig több különböző megoldást és alternatívát is felkínált. Tony a bevándorlási jog kiváló szakértője, aki őszintén és egyenesen nyilatkozik az elé tárt ügyek pozitívumairól és negatívumairól, ez pedig nagyon hasznos, ha valaki EB5 vízumért szeretne folyamodni.

A családunk szerencsés, amiért ő az ügyvédünk, és soha senki máshoz nem fordulnánk. Ha szeretne lehetőséget kapni, hogy megváltoztathassa az életét és ehhez egy remek partnert találni, aki segít a megvalósításban, Tony Olsonnál és csapatánál jobbat keresve sem találhat. Velünk csodát művelt, és leegyszerűsítette és könnyen érthetővé tette számunkra az egész eljárást. Átláthatósága, a megkeresésekre adott gyors válasza, valamint az ügyfelei irányában tanúsított figyelme és törődése messze a többi bevándorlási ügyvéd fölé emeli őt csapatával együtt.

J.J.H. és P.H. (Fülöp-szigeteki EB-5 bevándorlók)

Szeretném szívbol megköszönni önnek az értem való fáradozásait, és magam is jogász lévén legnagyobb elismerésemet kifejezni pontos és alapos munkája miatt.

Engedje meg, hogy szívből megköszönjem mindazt, amit azért tett, hogy jóváhagyják EB5 vízumkérelmünket. Mindvégig azt mondogattam a feleségemnek, hogy szerintem minden rendben lesz a papírjainkkal, mert még jogászként is úgy találtam, hogy ön nevetségesen alapos! A nagykövetségen panaszkodtak a dokumentációnk mennyisége miatt, mondván, hogy túl nagy az akta, de ön nem tévedhetett, amikor nagy alapossággal összeállította. Az ön által feltett kérdések és a papírmennyiséggel kapcsolatban adódott nehézségeim is meggyőztek afelől, hogy a munka megfelelően el lett végezve, és nem lehet semmi gond, amikor majd az elbírására sor kerül.

M.D. (dél-afrikai származású EB-5 bevándorló)

Hála önnek, aki soha nem adta fel, soha nem akart semmi megkérdojelezhetot tenni, és mindig a legjobb érdekünket tartotta szem elott, sikerült lépésrol-lépésre elorébb jutnunk.

Már csaknem három éve, hogy megkaptuk a zöldkártyánkat, legfőbb ideje hát, hogy köszönetet mondjunk mindazért, amit értünk tett.

2002-ben kezdtünk felkészülni a befektetői vízum igénylésére és a cégalapításra. Annak ellenére, hogy 2003-ban még nem tudtunk igazán erős érveket felsorakoztatni a vízumkérelmünk mellett, ön olyan meggyőzően és hatásosan tárta ügyünket a frankfurti konzulátus elé, hogy minden gond nélkül megkaptuk első E-2 vízumunkat. 2008-ban nem állt módunkban a németországi konzulátuson keresztül megújítani az E-2 vízumunkat, de ön ismét tudta, hogy mi a megoldás. Ezúttal a kaliforniai USCIS hosszabbította meg a státuszunkat, hála önnek, aki tökéletesen képviselte ügyünket.

Ez idő alatt végig az állandó letelepedési engedély megszerzésén dolgoztunk önnel, ami minden addigi kihívás közül a legnehezebbnek bizonyult, és számunkra csaknem lehetetlennek tűnt. Hála azonban önnek, aki soha nem adta fel, soha nem akart semmi megkérdőjelezhetőt tenni, és mindig a legjobb érdekünket tartotta szem előtt, sikerült lépésről-lépésre előrébb jutnunk. Ön az Alabamai Munkaügyi Minisztérium, a Szövetségi Munkaügyi Minisztérium, az USCIS, az Egyesült Államok Külügyminisztériuma és az utunkban álló összes többi állami szerv előtt is keresztülvitte ügyünket, s így végül megkaptuk az állandó letelepedési engedélyt.

Igazán nagyra értékeljük mindazt, amit értünk tett, és már várjuk, hogy az állampolgárság megszerzésében is együttműködhessünk! Ön nagyszerű ügyvéd és nagyszerű ember!

Bettina és Remo (német származású E-2 befektetok állandó letelepedési engedéllyel)

A legjobb szívvel ajánlom mindenkinek Tony Olson bevándorlási ügyvédet, aki rendkívüli hozzáértéssel kezeli a különleges szakmai képességgel bíró külföldiek (Alien of Extraordinary Ability) EB-1A zöldkártya-igénylését. Az én kérelmemet a benyújtástól számított hetedik napon jóváhagyták anélkül, hogy további adatokat kértek volna be tőlem.

Beadványom abszolút sikerét Tony alaposságának, a részletekre való odafigyelésének, valamint annak tulajdonítom, hogy feltett szándéka volt, hogy „elsőre sikerüljön”, és ne húzódjon el az ügyem a hiánypótlások miatt.

Tony egyik legnagyobb erőssége, hogy átlátja, miként lehet az információkat különböző kategóriákba illeszteni, majd érthetően és hatásosan előadni. Az alapelvárások túlteljesítésére épülő stratégiája igazán lenyűgözött, és minden szempontból garantálta számomra a sikert. Tony semmit sem bízott a véletlenre!

A legnagyobb benyomást mégis a személyiségével gyakorolta rám. Tony nem csupán megközelíthető és hiteles ember, hanem olyasvalaki, aki őszintén törődik másokkal. Mindig együttműködően és „csapattársként” viszonyult hozzám, minek köszönhetően ügyfeleként megbecsülve éreztem magam, nem pedig egynek csupán az aznapi „esetek” sorában.

Tony napjaink rohanó világában ritka kincs – kedves és őszinte ember, aki a lehető legjobban végzi el a feladatát, bármennyi idejébe kerüljön is. Fogalmazhatnék akár úgy is, hogy Tony „különleges szakmai képességgel bíró” bevándorlási ügyvéd!

Cathy S.

Van-e bármilyen kérdése a bevándorlási folyamattal kapcsolatban?

Érdeklődésem elküldése
Hivjon minket ma!
+1 (941) 362-7100

Anthony Olson, P.A. - Bevándorlási Ügyvédi Iroda
2020 Cattlemen Road, Suite 100, Sarasota, FL 34232 Térkép megtekintése 
Telefon: +1 (941) 362-7100 
Weboldalunk címe: http://www.immigrationvisausa.com/ 
© 2017 Minden jog fenntartva 

Adatvédelmi irányelvek | Weboldalunk feltérképezése

A Bevándorlási Ügyvéd, Florida/Ügyvédi Iroda honlap csak általános információt tartalmaz. A honlapon, valamint a kapcsolódó oldalakon, dokumentumokban, kommentárokban, e-mailekben és egyébb közleményekben foglaltak nem tekinthetők jogi tanácsként valamely személy vagy eset vonatkozásában. A honlapon lévő információ megtekintése, megszerzése nem jelent semmiféle ügyvédügyfél kapcsolatot mindaddig, amíg ügyvédi irodánk nem kap megbízást.

ENGLISH
DEUTSCH
ESPAÑOL
FRANÇAIS
ČESKY
MAGYAR
中文
EN
DE
ES
FR
CS
HU
ZH