Mi vagyunk az ön bevándorlási ügyvédi irodája

RólunkReferenciákKapcsolat
Megosztom ezt az weboldalt  

Jegyestársi vízum

Amikor amerikai állampolgár külföldi állampolgárral kíván házasságra lépni és az esküvot az Egyesült Államokba tervezik, az amerikai állampolgar, kérvényezheti számára a K-1-es Jegyestársi vízumot. Ez lehetővén teszi a külföldi állampolgár számára, hogy az Egyesült Államokba belépjen és házasságot kössön az amerikai állmpolgárral.

Ahhoz, hogy a külföldi jegyestárs elnyerhesse a K-1–es vízumot, a következoknek kell eleget tennie:

  • A jegyestársaknak az elmúlt két évben személyesen is találkozniuk kellett.
  • Mindkét félnek készen kell állnia arra, hogy a K-1-es vízum megszerzését követően és az Egyesült Államokaba való belépés utánt kilencven nappal házasságot kössenek.

A külföldi jegyestárs magával hozhatja előző házasságból született gyermekét K-2-es vízum segítségével. 

A folyamat abból áll, hogy az amerikai jegyestárs átadja kérvényét a Bevándorlási Hivatalba (USCIS), amely miután jóváhagyta a vízumot, értesíti az amerikai nagykövetséget abban az országban amelybol a jegyestárs származik. Ekkor a külföldi jegyestárs átadja vízumkérelmét és a konzulátus kiadja számára a vízumot. Az Egyesült Államokba való belépéstol számítva kilencven nap áll rendelkezésükre, hogy házasságot kössenek.

Van-e bármilyen kérdése a bevándorlási folyamattal kapcsolatban?

Érdeklődésem elküldése
Hivjon minket ma!
+1 (941) 362-7100

Anthony Olson, P.A. - Bevándorlási Ügyvédi Iroda
2020 Cattlemen Road, Suite 100, Sarasota, FL 34232 Térkép megtekintése 
Telefon: +1 (941) 362-7100 
Weboldalunk címe: http://www.immigrationvisausa.com/ 
© 2017 Minden jog fenntartva 

Adatvédelmi irányelvek | Weboldalunk feltérképezése

A Bevándorlási Ügyvéd, Florida/Ügyvédi Iroda honlap csak általános információt tartalmaz. A honlapon, valamint a kapcsolódó oldalakon, dokumentumokban, kommentárokban, e-mailekben és egyébb közleményekben foglaltak nem tekinthetők jogi tanácsként valamely személy vagy eset vonatkozásában. A honlapon lévő információ megtekintése, megszerzése nem jelent semmiféle ügyvédügyfél kapcsolatot mindaddig, amíg ügyvédi irodánk nem kap megbízást.

ENGLISH
DEUTSCH
ESPAÑOL
FRANÇAIS
ČESKY
MAGYAR
中文
EN
DE
ES
FR
CS
HU
ZH