My jsme Vaší imigrační právnickou kanceláří

O násReferenceKontaktujte nás
Zajímavé naše webové stránky? Prosíme sdílejte je!  

Snoubenecké vízum K-1

Pokud si občan/ka Spojených států hodlá vzít občana/občanku jiného státu a hodlá i se snoubencem/snoubenkou přicestovat do USA ještě před svatbou, je možné pro ne-občana/ne-občanku USA zažádat o snoubenecké vízum K-1, které umožňuje cizinci přicestovat do Spojených států a oženit/vdát se za občana USA.

Aby se snoubenec/snoubenka kvalifikoval(a) na vízum K-1, je nutné splnit následující náležitosti:

  • Budoucí manželé se v minulých dvou letech museli osobně setkat;
  • Obě strany musí být bez závazku bránících jejich sňatku a musí jej plánovat do devadesáti dnů od doby, kdy snoubenec/snoubenka přicestuje do USA.

Snoubenec/snoubenka může do USA také přivést, pod vízem K-1, své děti z předchozích manželství.

Procedura, kterou se žádost o vízum K-1 vyřizuje, je následující: občan/ka USA podá za svého snoubence/snoubenku žádost na Úřadu pro občanství a imigraci (U.S. Citizenship and Immigration Service--USCIS). Poté, co je tato žádost schválena, americké zastupitelství ve státě příslušnosti žadatele je s touto žádostí seznámenou, a žadatel může podat konečnou žádost o vydání víza na tomto zastupitelství. Na území Spojených států platí toto vízum devadesát dní, během nichž se předpokládá, že žadatel/ka a občan/ka USA uzavřou sňatek.

Další výhody víza K-1

S vízem K-1 nenastávají problémy jako v případech, kdy snoubenec/snoubenka přicestuje do USA pod jiným vízem za účelem sňatku.

Pokud občan/ka USA a občan/ka jiného státu hodlají uzavřít sňatek v USA a občan/ka jiného státu přicestuje do Ameriky pod turistickým vízem B-2 nebo pod programem Visa Waiver (tedy bez víza), může být tento obcan/ka obviněn(a) z předem připraveného záměru a tedy z vízového podvodu (toto může mít výrazně nepříznivé důsledky v následující žádosti o Zelenou kartu po té, co sňatek proběhne). Pro občana státu, který hodlá uzavřít sňatek s občanem USA, je tedy nutné, aby zažádal o Snoubenecké vízum K-1 nebo o Manželské vízum K-3.

A my Vám také rádi zodpovíme jakékoli otázky týkající se snoubeneckého víza. Prosíme Vás abyste nám bez váhání zavolali na číslo +1 (941) 362-7100 a nebo nám zašlete email na info@immigrationvisausa.com.

Máte otázky o Vašich imigračních možnostech?

Podat můj dotaz
Prosíme zavolejte!
+1 (941) 362-7100

Anthony Olson, P.A. - Imigrační právnická kancelář 
2020 Cattlemen Road, Suite 100, Sarasota, FL 34232 Viz mapu 
Telefon: +1 (941) 362-7100 
Webové stránky: http://www.immigrationvisausa.com/ 
© 2017 Obsah těchto stránek je ochráněn autorským právem 

Zásady ochrány osobních údajů | Mapa stránek

Informace na těchto webových stránkách jsou určené pouze k informačním účelům. Nic na těchto stránkách, dokumentech, poznámkách, odpovědich, emailech, nebo v jakékoliv jiné komunikaci, nesmí být považováno za právní radu o jakémkoliv individuálním případu nebo o jakékolv situaci. Informace, které jsou poskytnuty k přečtení na této webové stránce nezavazují ke vztahu s právníkem, a také je nelze považovat za právní radu.

ENGLISH
DEUTSCH
ESPAÑOL
FRANÇAIS
ČESKY
MAGYAR
中文
EN
DE
ES
FR
CS
HU
ZH